Amazon Drop Shipping Politikası

Politikamız hakkında daha fazla ayrıntı sağlamak ve yönergelere uymanıza yardımcı olmak için Drop Shipping Politikası sayfamızı güncelledik.

Ürünlerinizin asıl satıcısı siz olduğunuz sürece başka bir Drop Shipping yapan veya Üçüncü başka bir  tarafın sizin adınıza müşterilerinize siparişleri ulaştırmasına müsaade edilemez.

Aşağıda verilen Drop Shipping iş modeli kesinlikle yasaklanmıştır:  Bu politikayı ihlal ederseniz, Amazon’un Merchant Fulfilled Network’ünü – (Amazon Satıcı Ağ’ı)  kullanma yetkinizi kaybedebilirsiniz.

* Ürün sahibi ve satıcı olarak sizi göstermeyen ve tanımlamayan sevk irsaliyeleri, faturalar, dış ambalajlama veya kendi adınız dışında bir satıcı adını veya iletişim bilgilerini gösteren diğer bilgileri içeren nakliye siparişlerini barındırmak.

* Başka bir online perakendeciden ürün satın almak ve bu perakendecinin doğrudan müşterilere göndermesini sağlamak (tedarikçi sizi ürünün asıl satıcısı olarak tanımlamıyorsa – veya sizden başka bir firma ambalaj üstünde fişlerinde, faturalarında veya dış ambalajında yer alıyorsa)

Bir müşteri, asıl satıcı olarak sizi  değil yerine kaynağı Amazon dahi olmayan bir satıcıyı tanımlayan farklı ambalajları, faturaları veya makbuzları gördüğünde, siparişlerinin nasıl tamamlandığını ve oluşacak herhangi bir durumda veya soracak soruları olduğunda kiminle iletişim kurması gerektiği konusunda kafa karışıklığı yaşayabilir.
 
Drop Shipping kullanarak siparişlerinizi tamamlayabilmek için mutlaka yapmanız gerekenler:

* Tedarikçinizle, sadece sizi (başka kimseyi değil) tüm paketleme fişleri, faturalar, dış ambalajlar ve ürünlerle bağlantılı olarak dahil edilen veya sağlanan diğer bilgilerdeki ürünlerinizin kayıtlı satıcısı olarak tanımlayacaklarına dair bir anlaşma yapın.

* Siparişi göndermeden önce herhangi bir ambalaj fişini, faturayı, harici ambalajı veya üçüncü taraf bir göndericiyi gösteren diğer tüm bilgileri kaldırın.

* Ürünlerinize ait müşteri iadelerini kabul etme ve süreci yönetme sorumluluğunu alın.

* Satıcı sözleşmenizin diğer tüm şartlarına ve geçerli Amazon politikalarına uyun.

Bir yanıt yazın